Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Kendi çömleğinde taş fırında pişirilmiş pastırmalı İspir fasulyesi
Özel baharatlı patatesli iç harcı ile Çerkez mutfağının vazgeçilmez mantısı
Ev yapımı, Türk Mutfağının klasik mantısı
Osmanlı Mutfağının kuru meyveli, bademli kuzu tandır etli yemeği
Taş fırında pişirilmiş kuzu eti, beyaz keşkek yatağında,kuru meyve ve yemişler eşliğinde
Taş Fırında 5 saat boyunca pişirilmiş et en doğal haliyle. En az 2 kişiye servis edilir.
Konya mutfağından çiçek bamya, kuzu eti, salça ve limon ile
Selçuklu mutfağından, ekşili, hamurlu özel çeşnisi ile
Nar Ekşili Humus, Kuru Dolma, Kale Biberi, Keşkek, Fellah Köfte
Kişi başı ücreti 850 TL dir. Tüm ürünler sınırsızdır, sevdiğiniz ürünler bittikçe tekrar isteyebilirsiniz. En az 2 kişiye servis edilir.
Cumartesi-Pazar Servis Personeline Danışınız.
150 gr Dana Kavurma
Armutlu Roka Salatası
En Çok Sevilen
Tahin, Ceviz ve Manda Kaymağı Eşliğinde
Günlük sütle, ağır ateşte ve bol fındık krokan ile
15. yy Osmanlı Mutfağı tarifi, sütlaç ve zerde bir arada
Sıcak / Soğuk
Sıcak / Soğuk
Sıcak / Soğuk
Hikayesini Bilmeden İçmeyiniz! 12 Dk Bekleme Süresi
Bakırın Serinliğinde