background

Tatlılar

post image

Cennet Çamuru

En Çok Sevilen

Devamı
post image

Nevzine

Kayseri Mutfağından, tereyağı, tahin ve pekmez, ceviz ve manda kaymağı ilavesi ile

Devamı
post image

Kardelen

15. yy Osmanlı Mutfağı tarifi, sütlaç ve zerde bir arada

Devamı
post image

Çilekli Muhallebi

Yeni Nesil Çilekli Muhallebi

Devamı
post image

Kıstırma

Kemalpaşa Peynir Tatlısı arası kaymak, tahin ve ceviz

Devamı
post image

Fırında Sütlaç

Günlük sütle, ağır ateşte ve bol fındık krokan ile

Devamı
post image

Zerde

Osmanlı dönemi saray tatlısı, muhallebi kıvamında safran, gül suyu, kuş üzümü, çam fıstığı ile

Devamı
post image

Çay Tabağı

Tatlı & Tuzlu (2 kişilik)

Devamı
post image

Höşmerim

Sıcak veya Soğuk

Devamı
post image

Kabak Şekeri Tatlısı

çi yumuşak, dışı kıtır kirece yatırılmış kabak şekeri, manda kaymağı ile

Devamı
post image

Havuç Dilimi

Dünya'nın en eski baklavacısı Gaziantep Güllüoğlu Baklavaları

Devamı
post image

Vişneli Ekmek Kadayıfı

Afyonkarahisar'ın tescilli kaymaklı ekmek kadayıfı

Devamı
post image

Cheesecake

Mevsim meyveleri eşliğinde

Devamı
post image

Alman Keki

Muhallebili ve kabak marmelatlı yumuşacık kek

Devamı
post image

Fırında Kabak Tatlısı

Tahin, Ceviz ve Manda Kaymağı Eşliğinde

Devamı