Ana Yemekler

Balaban Bonfile

Balaban Bonfile

Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Balaban Karışık

Balaban Karışık

Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Balaban Köfte

Balaban Köfte

Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Başlangıçlar

Başlangıçlar

Her gün yenilenen başlangıçlarımız için lütfen danışınız
Çömlekte Kuru Fasulye

Çömlekte Kuru Fasulye

Kendi çömleğinde taş fırında pişirilmiş pastırmalı İspir fasulyesi
Eskişehir Düğün Pilavı

Eskişehir Düğün Pilavı

Osmancık pirinci ve Eskişehir Işık nohudu ile yapılan tereyağlı pilav
Izgara Köfte

Izgara Köfte

Pirinç pilavı ve mevsim salata ile
Kayseri Yağlaması

Kayseri Yağlaması

Kayseri’nin yöresel lezzeti kat kat incecik lavaşlar arasında özel sosuyla kıyma
Kıymalı Yaprak Sarma

Kıymalı Yaprak Sarma

Aroma ve lezzetin en yoğun olduğu asmanın uzandığı en uçtaki incecik yapraklarla
Kuzu Etli Keşkek

Kuzu Etli Keşkek

Unesco’nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesine aldığı Türk yemek kültürünün bilinen en eski yemeklerinden
Kuzu İncik

Kuzu İncik

Taş fırında pişirilmiş Kuzu İncik, karamelize soğanlı patates püresi ile
Kuzu Kavurma

Kuzu Kavurma

Klasik kurban kavurması, Yediler bulgur pilavı eşliğinde
Kuzu Tirit

Kuzu Tirit

Balıkesir usulü et suyuyla ıslatılmış pide üzerine kuzu eti
Pehlivan Köfte

Pehlivan Köfte

Ayten Usta’ nın Antep fıstıklı ve hellimli özel köftesi, makarna ve mevsim salata ile
Saray Tandır

Saray Tandır

Taş fırında pişirilmiş kuzu eti, beyaz keşkek yatağında,kuru meyve ve yemişler eşliğinde
Şah Dana Güveç

Şah Dana Güveç

Taş Fırında 5 saat boyunca pişirilmiş et en doğal haliyle. En az 2 kişiye servis edilir.
Şah Kuzu Güveç

Şah Kuzu Güveç

Taş Fırında 5 saat boyunca pişirilmiş et en doğal haliyle. En az 2 kişiye servis edilir.
Tavuk Tirit

Tavuk Tirit

Kütahya usulü tavuk suyuyla ıslatılmış yufka üzerinde haşlanmış tavuk, ceviz ve nar ile
Tavuklu Pilav

Tavuklu Pilav

Tereyağlı pirinç pilavı, haşlanmış tavuk
Zeytinyağlı Yaprak Sarma

Zeytinyağlı Yaprak Sarma