Ana Yemekler

Ankara Tava

Ankara Tava

Biber ve domates ile kavrulmuş şehriye pilavı üstünde tandıra pişmiş kuzu eti
Balaban Bonfile

Balaban Bonfile

Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Balaban Karışık

Balaban Karışık

Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Balaban Köfte

Balaban Köfte

Eskişehir’in Meşhur Balaban Köftesi
Çömlekte Kuru Fasulye

Çömlekte Kuru Fasulye

Kendi çömleğinde taş fırında pişirilmiş pastırmalı İspir fasulyesi
Eskişehir Düğün Pilavı

Eskişehir Düğün Pilavı

Osmancık pirinci ve Eskişehir Işık nohudu ile yapılan tereyağlı pilav
Haluja

Haluja

Özel baharatlı patatesli iç harcı ile Çerkez mutfağının vazgeçilmez mantısı
Izgara Köfte

Izgara Köfte

Pirinç pilavı ve mevsim salata ile
Kafkas Erişte

Kafkas Erişte

Ev yapımı ince erişte, tulum peyniri, ceviz ve tereyağı sosu ile
Kaz Tandır

Kaz Tandır

Ardahan'dan gelen fırınlanmış kaz eti, kestaneli iç pilav eşliğinde
Kıymalı Mantı

Kıymalı Mantı

Ev yapımı, Türk Mutfağının klasik mantısı
Kuzu Etli Keşkek

Kuzu Etli Keşkek

Unesco’nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesine aldığı Türk yemek kültürünün bilinen en eski yemeklerinden
Kuzu İncik

Kuzu İncik

Taş fırında pişirilmiş Kuzu İncik, karamelize soğanlı patates püresi ile
Kuzu Kavurma

Kuzu Kavurma

Klasik kurban kavurması, Yediler bulgur pilavı eşliğinde
Pehlivan Köfte

Pehlivan Köfte

Ayten Usta’ nın Antep fıstıklı ve hellimli özel köftesi, makarna ve mevsim salata ile
Saray Tandır

Saray Tandır

Taş fırında pişirilmiş kuzu eti, beyaz keşkek yatağında,kuru meyve ve yemişler eşliğinde
Şah Dana Güveç

Şah Dana Güveç

Taş Fırında 5 saat boyunca pişirilmiş et en doğal haliyle. En az 2 kişiye servis edilir.
Şah Kuzu Güveç

Şah Kuzu Güveç

Taş Fırında 5 saat boyunca pişirilmiş et en doğal haliyle. En az 2 kişiye servis edilir.
Tavuklu Pilav

Tavuklu Pilav

Tereyağlı pirinç pilavı, haşlanmış tavuk